Premiéra filmu Fotbalový skřítek
7/21/2021

Premiéra filmu Fotbalový skřítek

Ano, trvalo to dlouho, ale teď přichází ta chvíle, na kterou všichni čekali. Premiéra filmu Fotbalový skřítek nastane 31.7.2021 na Velodromu Prostějov.

Na tento film tvůrci na Startovači vybírali v roce 2017 v projektu Film Fotbalový Skřítek.

Premiérové promítání komediálního filmu Fotbalový Skřítek v rámci programu festivalu Prostějovské léto 2021.

Promítání zajišťuje kino Metro 70 formou letního kina na Velodromu Prostějov.
Začátek programu ve 20 hod.

Před samotným promítáním vystoupí místní zpěvačka Ashena, jejíž písnička je i v samotném filmu, promluví tvůrci snímku Fotbalový Skřítek a film se začne promítat kolem 21hodin v závislosti na světelných podmínkách. Film Fotbalový Skřítek se natáčel v Prostějově a jeho okolí, vystupují v něm amatérští herci z řad lidu, doplnění o ochotníky z místního divadla Point a vyrobila jej parta prostějovských amatérských filmařů. Jedná se tedy čistě o produkt Prostějováků. Vašich kamarádů, znamých, sousedů, spoluobčanů.

Uvidíte například Lukáše Kameníčka, Michala Grepla, Lukáše Sluku, Jakuba Hyndricha, Martina Smékalovou, Marcela Zabloudila, Ondřeje Štullera či fotbalisty týmů z Vrahovic, Výšovic a Vícova. Film se začal natáčet na jaře 2017, poslední klapka klapla na podzim téhož roku. Následně se dlouho stříhalo, dobarvovalo, dabovalo a když byl produkt připravený ukázat se světu, vstoupil do hry Covid a celou slávu ještě odložil.

Nyní již ale nic nestojí v cestě společně se pobavit a zasmát. Přijďte ocenit dlouhé snažení a práci amatérských nadšenců svojí přítomností na premiéře. Cena vstupenky 130Kč, pořídit ji můžete na webu kina Metro 70.