recept na Feijoada de frutos do mar z brazilské favely Chapéu Mangeira
Novinka, v knize cestuj za jídlem se objeví recepty od brazilského kuchaře a majitele restaruace Davida Bispa z favely Chapéu Mangeira
V knize Cestuj za jídlem objevíte i recept na brazilské jídlo "Feijoada de frutos do mar" (národní brazilské jídlo připravené z netradičních surovi) z restaurace Bar do David z favely Chapéu Mangeira od kuchaře a majitele Davida Bispo, který s tímto jídlem vyhrál ocenění a získal ocenění Zlatý talíř v národní soutěži Comida di Buteco a s dalšími jídly jako jsou " a "Saudosa Maloca" se umístil na stupních vítězů. David se stal pro mnoho Brazilců vzorem a příkladem toho, že i člověk z favely může dosáhnout úspěchu. Před pár lety založi pobočku restaruace Bar do David přímo na Copacabaně. Obě restaurace jsou dnes navštěvovány turisty i místnímy. I když se Davidovi dostalo slávy a úspěchu, naposledy natočil díl o vaření pro NETFLIX, zůstává velmi skromný, a ochotný si o jídle a svých receptech vždy popovídat. S Davidem jsme se domluvili i na notočení filmu, který bude součástí filmového seriálu Cestuj za jídlem a přinese recepty z celého světa ve filmové podobě.